FULL SERVICE IN TOILET HYGIËNE

VOOR EEN VAST BEDRAG PER MEDEWERKER

Vraag uw offerte op

Geef een geldig e-mailadres op
Dit is een verplicht veld.
Dit is een verplicht veld.
Dit is een verplicht veld.
Dit is een verplicht veld.
Ja Nee
*
Ik wil graag via e-mail marketingberichten en nieuws ontvangen van Kimberly-Clark Professional
Dit is een verplicht veld
*Ik ga ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met het Privacybeleid en ga akkoord met de Gebruiksvoorwaarden
Dit is een verplicht veld
Uw gegevens zullen niet met derden worden gedeeld.

 

Fixed&Easy is een full service concept van Kimberly-Clark Professional*, dat voor een vast bedrag per medewerker en- of dispenser al uw (logistieke) werkzaamheden met betrekking tot uw toiletruimte regelt.

Het werkt heel gemakkelijk; u kiest de gewenste dispensers, handdoeken, toiletpapier en andere toilethygiëne producten uit en wij zorgen samen met onze gecertificeerde full service distributeur dat u altijd voldoende voorraad heeft. Daarnaast biedt Fixed&Easy financiële zekerheid, want u betaalt een vast bedrag per medewerker en- of dispenser. Hierdoor weet u altijd waar u aan toe bent.

De grootste voordelen op een rijtje:

  • Geen zorgen meer om uw toiletruimte
  • Kostenefficiënt en zekerheid over het bedrag
  • Geen bestellingen of voorraadbeheer meer nodig
  • Kwalitatief hoogwaardige producten
  • Compleet pakket, afgesteld op uw wensen
NL Fixed & Easy logo

Zo maken we het u gemakkelijk

Om ervoor te zorgen dat u geen zorgen meer heeft om uw toiletruimte, is er voor het Fixed&Easy programma een samenwerking opgezet tussen Kimberly-Clark Professional* en gecertificeerde full service distributeurs, soms in combinatie met een schoonmaakbedrijf. Tezamen met onze partners zullen wij zorgdragen voor levering tot in de voorraadkast, voorraadbeheer en facturatie.

Stel uw eigen toilethygiëne pakket samen

Fixed&Easy draait om het uit handen nemen van de zorgen omtrent de toiletruimte. Daartoe behoort de mogelijkheid om uw eigen toilethygiëne pakket samen te stellen. Kies nu uw rolhanddoeken dispenser inclusief product (Kleenex® of Scott®) en maak uw toiletbundel compleet met toiletpapier, handreiniging, luchtverfrisser, toiletseat cleaner, afvalbak en een damesverbandcontainer.

 

Interesse in Fixed&Easy? Download de brochure.

Fixed Easy Brochure

 

 

Alle namen, logo's en handelsmerken zijn het eigendom van Kimberly-Clark Worldwide, Inc. Copyright 2019 KCWW. Alle rechten voorbehouden. Uw bezoek aan deze site en het gebruik van de informatie daarop valt onder de voorwaarden van onze. Wettelijke kennisgeving. Lees ons Privacybeleid. Er is ook een aparte pagina met Informatie over cookies.